HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Vicces SMS-ek

nagylaszlo98 2011.03.22. 17:59

 

Vicces SMS-ek

Vicces SMS-ek

 

Szemed zöld, hajad barna, pöcsöd, mint a hangya farka. Eszed kevés, fejed torz szagod, mint a döglött borz. S, hogy e vers ne legyen hiába, nagy lófasz a picsádba.


Tudom, hogy nincs olyan bicepszem, mint Stallonenak, olyan szemem, mint Mel Gibsonnak, olyan hasizmom, mint Brad Pittnek, de úgy nyalok, mint Lassie.


úgy érzem el kell mondanom neked az igazat, tudom amit most mondok fájni fog, de jobb ha tőlem tudod meg, mint mástól: A Mikulás nem létezik.


Gratulálunk megnyerted az SMS játékunkat nyereményed egy kéthetes cigány gyerek, ha két napon belül nem veszed át, küldjük az egész családot.


Jó a számban fel-alá mozgatni, fehér nedved hol lenyelni, hol kiköpni. Hosszú nyeled, szőreid ágaskodnak felém. Gyere édes fogkefém.


Simogatsz, becézel, érzem a lábam közét elöntő nedvességet, lassan a hátamra fektetsz, és gyengéden levetkőztetsz. Hurrá új pelenkát kapok.


A mi kis földünkön ebben a percben 300 millió ember eszik, 200 millió TV-zik, 150 millió alszik, 90 millió szexel. Csak egy hülye olvassa az SMS-emet.


én egy űrlény vagyok, aki a mobilodnak álcázta magát, a gombok a nemi szerveim, te most éppen azt simogatod, és a mosolyodból ítélve tetszik.


HIBA! Túl alacsony a felhasználó IQ-ja.


A legújabb amerikai felmérések szerint azok a férfiak, aki ágyba vizelnek és gyengék a szexben, azok jobb kézben tartják a mobilt, mikor ezt az SMS-t olvassák.


Ha a hülyeségtől ordítani lehetne, akkor neked nem is kéne mobiltelefon.


Az egyetlen dolog a világon, amiről a férfiak azon vitatkoznak, hogy kinek van kisebb, az a mobiltelefon.


Bocs , de egy nap csak egy emberhez tudok kedves lenni, ez nem a te napod te seggfej.


Imádod az édes testemet, szereted, ha szád a számhoz ér. Fellegekben jársz, ha testedben érzed meleg cseppjeimet. Vajon ki lehetek? JIM! JIM! JIM BEAM!


Itt állok előtted, combjaid lágy ölelésére szomjasan. Kérlek, ülj rám, és kapaszkodj belém… A te egyetlen mérleghintád.


Megérintettem, olyan kemény volt és hatalmas! De erőt vettem magamon és nem kaptam be, hanem lehúzogattam róla a bőrt, majd szopogatni kezdtem az őszibarackot.


Gratulálunk! A magyar sakkszövetség megtalálta önben a kabalafiguráját, nem ön nem a király, ön a sötét paraszt…


Az ön telefonja zavarja hálózatunk működését, ezért kérjük, helyezze a földre és 1 méter magasból páros lábbal, ugorjon rá… Köszönjük.



Olyan vagyok, mint a dinamit könnyen felrobbanok, csak a megfelelő kanóc kell hozzám.



Nem segítenél matekot tanulni, látod mennyire nem értek hozzá, most is a számokat nyomkodom és betűk jelennek meg.



Tegnap éjjel nagyon fáztam kétségbe esetten kerestelek, vágytam rád, hogy hozzád bújjak, hogy érezzem melegségedet, de sehol sem voltál te hülye, hülye pizsama.



Az ön horoszkópja a következő napra: Munkatársaitól, barátaitól, ismerőseitől virágözön árasztja el, ne lepődjön meg mindig ilyen a temetés.



Amikor a törpék hazaértek Hófehérke már várta őket, majd egymás után leszopta mindet és így szólt: Na ez a hét is gyorsan elment.



Az ön telefonjának akkumulátora túlmelegedett, kérjük sürgősen, tartsa a csap alá.




Szeretlek, mert drága vagy nekem, szeretlek, mert nem kell sokáig fűznöm, hogy járjál velem. Szeretem nyelved és élvezettel hatolok beléd. Te vagy a kedvenc cipőm! J



E perc, melyben megmerevedett, felegyenesedett szervedet egyes melles egyedekbe vezeted be, emellett kezedbe mellet veszel, s fenekedet emelgeted fel-le, fel-le…J




Miden lány egy angyal, minden fiú egy ördög, mégis arra vár az angyal, hogy vigye el az ördög.




Bal lábad Karácsony, jobb lábad Szilveszter. Jöhetek a két ünnep között?




Hej, de remek eme kerek seggecske, melyet mentem televerek tejemmel, mely hengeres eres merev szervemben ered, meg nyelvemmel egyet belelefetyelek.




Forróságtól felhevülve vágyom RáD. Nyelvemmel akarom érezni minden porcikád, amit nyári esőként hűtöd le tüzelő testemet. Kívánlak, oh CORNETTO.




A SZERELEM definiálhatóan amortizálódott periférikus komplexum, ami a psziendividualisztikus egocentrumban kiváltja a „DE Jó BASZNI” érzést.




Mikor hozzám érsz, mindig nedves vagyok. Imádom mikor meztelen testemet simogatod. Csak TE és éN. Sohasem cserélnélek le másik törölközőre.




üdvözöljük! A PannonGSM új szolgáltatását szeretnénk felkínálni önnek, ha az ön készülékén van vibrációs jelzés, akkor dugja a seggébe és mi percenként felhívjuk.




Manapság nagy divat lett, hogy az embernek kisautója, kis mobilja legyen, eljön az az idő is majd, hogy divat lesz a kis fasz, akkor te is nagymenő leszel.



?¤*?eZ*??EEgY#??gSM*#VirùùS¤??FelOOran??$bElül#%kuld¼*?tovabbæ??kulONBEen ??œ? zSeblampaA???§lESZ*?atelEfonodbul!??¤ a technika oRdog e



Az ön mobiltelefonja megsértette a Magyar Honvédelem titkos frekvenciáját! A probléma elhárítása érdekében azonnal hívja a Technikai ügyeletet: +36308000909"



Az ön mobiltelefonja bűncselekményből származik. Munkatársunk érkezéséig maradjon a helyen. BRFK Akciócsoport



Az ön környezetében bombát érzékeltek a műszereink, haladéktalanul hagyja el a területet! Tűzszerészet



WARNING!!! Critical ERROR! This message is a MobilPhone VIR...



Szia Kata vagyok! Van egy Pepsid?



Tisztelt ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a e havi mobilszámlája átlépte az 500000 Forintot. ügyfélszolgálat



Ez egy GSM vírus! A SIM kártyája törlésre kerül. Folyamat indul. Brrr, brrr, brrr. Kész, ön ezentúl Romacom ügyfél.



Ez egy agyfelfrissítő program... Keresés... Keresés... Keresés... Hiba! Az agyat nem találom. Eljárás befejezve.



Error! User IQ is too low!!!



Tisztelt ügyfelünk! Sajnálattal közöljük, hogy a pumpálós puncivádász önkielégítőnk elfogyott, ezért mást kell választania!! Tisztelettel: Popo M.



Kicsiny orrlyukam hamvas tartalmából parányi gombócot formázok, s hajítom feled, mire te kétségbeesve üvöltöd: Hagyj, elég! A hátsómat fordítom feléd.



Az ön készülékében egy önmegsemmisítő chipet érzékelt a hálózatunk, mely 10 perc múlva aktivizálódik. A robbanás érdekében azonnal dobja el a telefonját!!!



Lemerültem, sürgősen hívj fel ezen a számon: 06 1 3171888 - (a mesemondó telefonszáma)



Szolgáltatónk fellép az illegális tartalmú, közszeméremsértő SMS üzenetek ellen, ezért az ön simkártyáját letiltottuk, ön ellen rendőrségi eljárást indítottunk.



FIGYELEM! Azonnal vegye ki a SIM-kártyát! 5,4,3,2,1... túl késő! Ezentúl ön a török ALDICOM szolgáltató ügyfele. Merhaba!



FIGYELEM! Ez egy mobil telefon vírus. 5 perce van rá hogy 3 ismerősének továbbküldje ezt az üzenetet. Ha nem tesz így számlájára 50000Ft terhelődik.



Bocsi, elhagytam a telefonszámom. Nekem adod a Tied?



GSM operator: a jobb térerő érdekében helyezze a telefonkészüléket a földre, álljon rá, és emelje magasra a kezeit!



Az SMS-központot jogosulatlanul használta. Eljárást kezdeményeztünk ön ellen. / Unauthorized use of our SMSC. Further attempts will be prosecuted.



Kopaszodó fejedet ne gyötörjek többé gondok, fonják át a nyakad fehér női combok. Boruljon a szemedre a puna bőre, és hiányzó hajadat pótolja a szőre!



Total fatal barometal elszállt huggyultagyu fővadbarom vagy-e? Pörzsölte-e mar le felhámréteged jelentősnek mondható hányadát a maxra gerjesztett hangfal?



Kotyogó klotyó fele totyog a lotyó, de mar késő mert a rotyogó gatyóból potyog a motyó.



Tököd szőrös, vörös csöcsök közt szörföz vörös ördög(öttömöd),örömök között röhög. Pöcsöd csöcsök közt tömölöttyöt öntöz. Köbös tőgy röhög: köllött csöcs? Pöcs!



Tisztelt ügyfelünk! Készüléket IMEI száma alapján azonosítottuk! GSM készülékéről illegális kódokat küldött amely büntetőeljárást von maga után!



ZöldöblösKöcsögötörököltödön.ZöldöblösKöcsög FölöttBögölyRöpködött,SKöpött.ödönHörgött-DögöljBögöly!SRögttönLököttKöcsögTörött,BögölyDöglött.ödönRöhögöttHö-Hö



A magyar természetgyógyászok szövetsége gratulál önnek abból az alkalomból, hogy ön az egyetlen, aki szájrátétellel tudja gyógyítani a fitymaszűkületet..



Hajad ritka, az is deres, a végbeled meg aranyeres. Segged fonnyadt. Faszod béna, olyan mint egy rohadt répa. Nem is jó az többé másra, esetleg csak hugyozásra!



Laza vagyok, szétesem, kezemben a GSM. Agyban fekszem meztelen, gyalulnék én rendesen. Ha Te is akarsz énvelem, hívjál fel a telcsimen.



Rég hallottam rólad, te szép magyartarka, ápoljon le téged egy nagy bika farka! Sajgó segged likát hűsítsd hideg jéggel, és ha nem volt elég, kúrasd magad széjjel!



Szőrös hörcsög szörpöt szörcsög, rátörtek a heregörcsök. TE meg szörcsögj sört vagy fröccsöt, nem lesz soha HEREGöRCSöD!



A farok definicói:1-10 évig vízmü,12-20 évig hajtómű, 20-30 évig erőmű, 30-40 évig remekmű 40-50 évig életmű, 50-70 évig emlékmű, 70-től bőrdíszmű.



Ez a te szerencse halad <¤>< , ami mindenkinek szerencsét hoz az életben. El kell küldened öt kedves embernek, különben elúszik a szerencséd!



élj úgy, hogy ha lepereg előtted életed filmje nehezen tudd eldönteni, hogy kaland vagy pornófilmet láttál.



Először finoman behatolok abba a nedves kis résbe, majd vadul dolgozom rajta, végül elmegyek, így szerellek meg téged te átkozott vízakna!



Vágytam rád, kívántalak, levetkőztem és izzadni akartam alattad órákig, szenvedni, de le kellet mondanom rolad mert nem voltál bekapcsolva te dog szauna!



Kérlek mostantól ne telefonálj, ne írj, ne keress! énekelni tanulok, király kell az országnak.



Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?



A szerelem olyan mintha behugyoztál volna a gatyádba, mindenki latja rajtad ,de csak Te érzed a meleget!



A csók a szerelem beszéde. Kérlek gyere ide és beszélgess velem!!!



A telefonoddal szórakozol, ahelyett, hogy előre néznél?



Felmentem hozza. Győzködött, azt mondta nem fog fájni. Meggyőzött. Elővette és félrehúzta a bugyimat. Benyomta. Oh te fájdalmas tetanusz!!!


A dohányzás 7 perccel rövidíti meg minden ember eletet, a szex 15 perccel hosszabbítja. üzenjük minden dohányosnak: KURJATOK AZ éLETETEKéRT!



Ajtónkon kopogtat már a hideg tél is, ilyenkor fázik igazán a pénisz! Sapkánál sálnál jobb a meleg pina! Találjon meg téged is egy szexőrűlt liba!



Mi a nő 4 kedvenc állata? Egy Jaguár a garázsban, egy Bika az ágyban, egy Ezüstróka a nyakban, és egy Marha aki mindezt megveszi!!


Ez a kisugárzás, ez a mosoly, ez az intelligencia, ez a helyes arc és mindenekelőtt ezek a gyönyörű szemek, de most már elég rólam. Te hogy vagy?


Hallom mikor éjjel belibbensz szobámba, megérinted meztelen testem minden részét. Hirtelen meglátod a legizgalmasabb pontot és elkezded szívni. Te rohadt szúnyog!


Szia! úgy gondoltam, szülinapodra veszek neked egy lovat. Persze csak részletre. Először egy.....LóFASZT!


A legjobb TV a nő! Elöl van 2 gomb, hátul a hangszóró, középen a képernyő. Havonta színes adás van és ha netalán elmarad akkor valaki baszogatta a készüléket!


A Guinnes Rekordok Könyve szerint az ön talpa a legkisebb sakktábla a világon! Mert azon csak 1 paraszt fér el!


Légyszíves nagyon fontos lenne hogy a B@s&s#>t és tedd a {%3^+ de a mási[$¤ is! Fontos az életem függ tőle köszi hálám üldözni fog!


Szabad vagy? Nincs semmi gondod? Nősülj meg és vegyél egy autót


Tisztelt Előfizető! Kötelességünknek érezzük tájékoztatni önt, hogy már jó ideje figyeljük tevékenységét. Most épp SMS-t olvas.


Rájöttem, hogy én vagyok az Isten, mert amikor imádkozom, én hallom...


Nézem a csillagokat, és Téged látlak. Nézem a napot, és Téged látlak. Nézem a világot, és Téged látlak... Menj már arrébb bazzzeg mert nem látok Tőled semmit !!!


Drágám, ha jösz, ha nem itt fél órán belül szex lesz…


ön egy állambiztonsági ügybe keveredett, ne forduljon hátra, nyújtsa ki a bal kezét és várjon amíg egy fekete táskát kap bele.


Beleültem, kicsit féltem. Kinyitotta, majd belehelyezte, ki-be húzogatta. Egy kicsit véreztem, hisz ez volt az első…foghúzásom.


Tájékoztatjuk, hogy a Szépirodalom klasszikusai SMS-en szolgáltatásunk keretében a Háború és béke továbbítását megkezdtük 20Ft/140 karakter egységáron.


A nő olyan, mint egy demoprogram. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva,

vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd…


A magyar nyelvben hibás a ragozás: ezt mondjuk: leánnyal, legénnyel, amikor ez fordítva van a leány nyel ésa legény nyal…


Ujjaid kozé fogod, és a szadhoz emeled nyelveddel finoman megtamasztod, elmosolyodsz. Fogaddal gyengéden megharapod, hogy kijojjon a mag. Kérsz még egy szotyit?


Tisztelt Elofizetonk! Gratulálunk, ön rendelkezik a legkisebb készülékkel vásárlóink között. Nem, nem a mobiltelefonra gondoltunk...


Beleültem, kicsit féltem. Kinyitotta, majd belehelyezte. Ki-be mozgatta, és utána kihúzta. Egy kicsit véreztem is, hisz ez volt az elso... foghúzásom.


Imádom ha te vagy fölül,igy meleget érzek belül.Hosszú ujjaid a fellegekbe visznek,ugye bedöltél e viccnek?Ez nem is lenne uncsi de sajnos ez a pulcsi..!


Köszönjük, hogy igénybe vette szolgáltatásunkat. A 170 forintos kezelési költséget minden alkalommal levontuk kártyájáról. Eddigi szolgáltatások ára (15 db) 2380 forint.


élvezem ajkaid gyürüjét, cserébe az élvezetért szádba juttatok egy kis lét, és szomjad nyomban tovaszáll mert én vagyok a szívószál !


Vágjál bamba képet! IGY! MOST Jó!


Probalj okos képet vagni! Aaa, mindegy, hagyjuk...


Fogadd meg barátom kedves szavaimat! Ne tartsd féken soha perverz vágyaidat. Kefélj agresszíven, sőt légy néha durva; Fertőzzön meg téged is egy vérbajos kurva!


Minden rendes férfi most a barátnőjével van vagy egy utszéli nővel kefél, de te amilyen buzi vagy most is csak a telefonod nyomkodod!


Reggel mikor az ágy kirak, az első gondolatom te vagy, te vagy azéletem, te vagy az álmom… kávé, kávé minenáron… J


Szereted simogatni a nyakam? Szereted nyalogatni a szám? Szereted nedvem a szádban érezni? Ki vagyok én? Hát egy üveg Balleys!


Mosolyogj, ez a második legjobb dolog, amit a száddal csinálhatsz.


Hiányod mindig megvisel; nélküled lenni szörnyü érzés. Percekig csak ülök és azon gondolkodom,hogy kerülhetek a közeledbe te drága WC-papír…


Járjad az életed boldogan,vidáman, ne legyen hiányod borban és pinában. Legyen mindig kéznél a söröd, lányok szopják vörösre a tököd.


Az öngyilkosság egyetlen társadalmilag elfogadott formája,ha halálra szeretkezed magad! Ugyhogy ha eleged van a világból,csak szólj és én szivesen segitek!


Szeress ugy, ahogyan én szeretlek téged. Szeretkezz velem annyiszor,ahányszor kérlek. Olvaszd ki a szivemet a jégböl, sose lesz elegem a töled kapott kéjböl!


Ezt az üzenetet 3000 éve inditották utra a Galaxis egy távoli bolygojárol, azzal a feladattal. hogy megtalálja a legnagyobb marhát a földön. A küldetés véget ért!


A szesz hatalmas istene gyujtson világosságot elborult agyunkban, az alkohol fényeskedjék, tévutra futott életünk alantas csillagösvényén.


Ha egyedül vagyok a szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nö, férfi leszek. és annyira vagyok férfi, mint amennyire nö az, aki bejött a szobába.


Amikor annyira le vagy törve,hogy még ahhoz is fel kell emelned a fejed,hogy lenézz, akkor üssed a lábad egy darabig,legalább attol jobban leszel,amikor abbahagyod.


Az élet minden napján emelkedik azoknak a száma, akik kinyalhatják a seggem! A mai naptol ön is közéjük tartozik.


Amikor meglátlak, tudom, hogy szeretlek. Gyönyörü szemeiden amikor megcsillan a napfény, az maga a gyönyör. Imádlak te ellenálhatatlan szölöfürt!


Reggel nem tudok enni mert rád gondolok, Délben nem tudok enni, mert rád gondolok, Este sem tudok enni, mert rád gondolok, és éjjel nem tudok aludni, mert éhes vagyok.


Szerettem volna neked valami okosat, szépet, izgatót, szexiset küldeni, de nem fértem fel a kijelzőre.


George W Bush nevében köszönjük,hogy az elöző sms-vel aktivizálta és elinditotta Moszkva felé nukleáris tölteteinket.


én egy orgazmust okozó SMS vagyok, tudom, hogy élvezed, mert látom, hogy mosolyogsz!


A nöi nem 4 csodája: 1, Nedvesnek lenni fürdés nélkül 2, Vérezni sérülés nélkül 3, Tejet adni fü zabálás nélkül 4, Hülyeséget beszélni kérdezés nélkül!


A telefonoddal szórakozol, ahelyett, hogy elore néznél?


Betük helyett számokkal mondom el:793738535 !


Csillagok, kérdöjelek, vigyori pofák, zárójelek, pontok, vesszök! Rám támadtak az sms-ek, gyere, hivj egy mentöt!


Ez az üzenet jókedvet és boldogságot okoz. Már az olvasás pillanatában rád tör egy kellemes boldog érzés, de csak annál jelentkezik, akire az irásnál gondoltam!


Hiába vagy bika, ha a felsö tested fika, hiába vagy tehetséges ha a péniszed nevetséges,fonyadt zacskód sok aszott szaros picsát baszott!


Megtanultam elülröl,de hátulról is tudom! élvezem,hogy nedves kéjesen mozgó szinte meztelen testel lebegek és levegö után kapkodok! Ez az USZáS!


Nyomd lejjebb még lejjebb jó ! Tovább! IGEN ahh ohh, még egy kicsit ,majdnem! Tovább ne hagyd abba! Keményebben, úú de jó mmm ! Na ez az SMS SEX!


Szeretem formás melled, karcsú lábad, érzéki nyakad harapdálni! érezni forró csupasz tested sós illatát! Bárcsak most itt lennél te drága GRILLCSIRKE!


Fekszek az ágyban. Téged hallak. álmodom. Téged hallak. Felébredek. Téged hallak. MARADJ, MáR CSöNDBEN!


Szeretlek! Nem téged te barom, hanem a NOKIAt.


A sex olyan mint a Nokia (Connecting people), olyan mint a Nike (Just do it), olyan mint a Pepsi (Ask for more) és olyan mint a Samsung (Everyone is inveted)


If you love me love me well. If you hate me fuck the hell!!!


Don't take a cigaret and die; just take a joint and fly.


Játszunk varázslosat! ... Megduglak aztán eltünsz!


Szerelem elsö látásra, vagy elsétáljak mégegyszer felétek?


én egy gyilkos vagyok. Pénzért ölök. De te a barátom vagy. Ezért ingyen öllek meg!


Love is a name, Sex is a game. Forget the name and play the game!


Ezt az SMS-t csak egy szexis lány tudja elolvasni. Nem megy? Próbáld újra? Még mindig semmi? ááá hagyjuk...


Gratulalunk, ön a Melegek Szövetségének teljes jogú tagja lett. Ne feledje, mi mindig ön mögött állunk :)


Mostantol kezdve átveszem az iranyítast.Te azt hiszed ez csak érzékicsalodas.és ez így is van rendjén... THE PHONE HAS YOU


Bocsika,ez az sms félrement.Visszaküldenéd? :)


Most kaptal egy sms-t. és, mi van akkor? Azt hiszed menö vagy? :)


ötre jövök szeretkezni, ha késnék, kezdd el nélkülem.


Szevasz!! Itt a tavasz!! Zöld a haraszt!! Dögölj meg te buzi paraszt!!!!

Címkék: sms

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vicchullam.blog.hu/api/trackback/id/tr652762759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása